COVID-19 në Kosovë, 5 raste të reja, 8 të shëruar dhe asnjë humbje jete në 24 orë

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë regjistruar 5 raste të reja me COVID-19.

Sipas njoftimit të Ministrisë së Shëndetësisë së Kosovës janë shëruar 8 qytetarë ndërkohë që nuk ka pasur asnjë humbje jete.

Që nga fillimi i pandemisë numri i vdekjeve është 2,265 dhe numri i rasteve të konfirmuara me COVID-19 është 107, 926.