Çiti mbretëror Princ Leka dhe Elia Zaharia pjesëmarrës në dasmën mbretërore ruse


Në ceremoninë e martesës të Duka i Madh i Rusisë George Mikhailovich me Rebecca Bettarini, dy ditë më parë, e cilesuar si dasma mbreterore ruse pas 100 vitesh, eshte vënë re edhe prezenca e çiftit mbreteror shqiptar, Princ Leka dhe Elia Zaharia.

Pas kesaj ceremonies kane dal dhe fotot mes tyre ku mbizoteron ne mediat ndërkombëtare mbishkrimi “Një ceremoni mahnitëse në Shën Petersburg, duke shënuar martesën e parë perandorake në Rusi që nga rënia e monarkisë Romanov në 1917.”/ Apel.Media