Çifti klas dhe shik

Kombinimet në çift i ngjyrave në veshje nuk është një punë e lehtë. Shpesh kjo gjë i nervozon çiftet, sepse asnjehëherë nuk është e thjeshtë të veshësh partnerin me ngjyrat që do të doje të kombinoheshe. Por ka edhe kështu. Ka edhe nga ata që e marrin lehtë e pa stres përzgjedhjen e kombinimit të ngjyrave.

Ky çift është thjesht Klas dhe Shik! Ngjyrat mjut rikthehen edhe këtë dimër në modë./apel.media