Çfarë është një KONSPIRACIONIST?

Nga Jofiel Koco – Astrolog

Termi “konspiracion” vjen nga “conspirare” ose “frymemarrje kolektive”. Ky term vjen nga Roma e Lashte , kur nje grup Senatoresh ishin te nje Opinioni dhe ndermernin Vendime te Fshehta sebashku.

Ne Kohen Tone Ky Term u fut ne vitet 60-te nga CIA, ( per shkak te Luftes se Ftohte, Manifestimit te Disqeve Aliene ), per te percaktuar Njerezit qe paraqisnin Versione Anti-Zyrtare si “konspiracionist”, kur ne fakt ata ishin KRITICIERE dhe perfaqesonin Mendimin Kritik dhe Versionin Anti-Qeveritare te Fakteve & Argumentave.

“KONSPIRACIONISTET” u shfaqen kur QEVERITE filluan t’i fshihnin Votuesve te Tyre , Qytetareve , Faktet dhe me ane te MEDIAS te paraqisnin Versione te tjetersuara te se Vertetes . Ata vazhdojne dhe sot te jene pjese e OPINIONIT GJITHE-EGZISTUES me Versionet & Opinionet e tyre.

KONSPIRACIONISTI & KODI I ETIKES

Nje Konspiracionist eshte nje Mendimtare i Lire dhe ka te drejte te Publikoje çdo Kend-veshtrim Personal te Fenomeneve por duke respektuar KODIN E ETIKES dhe KORNIZAT JURIDIKE , qe do te thote se ai :

1–Nuk ben THIRRJE

2-Nuk merr vendime per te TJERET.

Nje Konspiracionist ka te drejte te publikoje ose te thote qe ne Vaksina ka brenda :

Bar Miu

Cianur

Koçifoz

Alumin……

Deri ketu eshte ne Rregull.

Por ai nuk duhet tu jape urdhera Njerezve:

1-Mos u Vaksinoni ose

2-Vaksinojuni sa me shpejt

3-Mos shkoni ne Spital ose

4-Shkoni menjehere ne Spital sapo te keni KOLLE.

Kjo KOMPROMENTON Misionin e Tij dhe eshte nje “kurth” qe nuk duhet te bjere.

Detyra e Konspiracionistit eshte te Paraqese Versionin e Tij nga BURIMET qe ai ka, por jo te marre VENDIME per te Tjeret. Duhet t’ia lere Njerezve vete te Zgjedhin.

Me kane nisur Mesazhe , duke me pyetur se a duhet te bejne VAKSINAT e moshes per femijet e tyre: une I kam thene qe Une nuk marr vendime per Femijet e tu, ato do ti marresh ti . Degjo lloj-lloj Info dhe ne fund Vendos ti dhe keshtu duhet te jete….

( Shume nga KONSPIRACIONISTET e Njohur ne Bote jane “Opozite e Kontrolluar”. Ata kane LIÇENCE per te Share ELITEN me leje te vete ELITES. Ata qe kane qene Opozitaret e Vertete te Elites jane personat qe jane Vrare :

Si Presidente, Kengetare, Artista Filmi. Ky eshte Realiteti ne te cilin jetojme.)