Celine Dion anulon shfaqjet e planifikuara në 2023-24

Ikona kanadeze e muzikës Celine Dion anuloi të premten të gjitha shfaqjet e planifikuara për 2023-2024 për arsye shëndetësore, thanë organizatorët e turneut.

“Me një ndjenjë zhgënjimi të jashtëzakonshëm, Turneu Botëror i Guximit të Celine Dion njoftoi sot anulimin e të gjitha datave të mbetura aktualisht në shitje për 2023 dhe 2024”, thuhet në një deklaratë. “Celine ka vazhduar të trajtohet për një gjendje mjekësore të diagnostikuar që e pengon atë të performojë.”