Bylykbashi deklaron: Në 11 dhjetor do të shkarkohet Lulzim Basha

Deputeti i PD Oerd Bylykbashi i ftuar në emisionin “Opinion”, tha se më 11 dhjetor do të ndryshojë statuti, pasi të jetë ngritur komisioni i verifikimit të firmave.

“Kuvendi Kombëtar veprimin e parë që bën ngreh komisionin e vet dhe verifikon format se i verifikon për veten e vet, sepse kryetari mund të jetë në konflikt interesi, është kryetari për tu shkarkuar. Pasi verifikohet korumi merren vendimet, do ndryshohet statuti dhe gjëja me e sigurt fare është që Lulzim Basha do të shkarkohet. Më pas Kuvendi merr masa për të zgjidhur të gjitha çështjet”,-tha Bylykbash