Burj Khalifa është veshur kuq e zi në festën e flamurit tonë kombëtar

Kulla më e lartë në Dubai, Burj Khalifa është veshur kuq e zi në festën e flamurit tonë kombëtar. Burj Khalifa vishet me ngjyrat e flamurit shqiptar, e ndriçuar kuq e zi gjatë pasdites së sotme dhe ka qëndruar ashtu për të paktën dy minuta.

Burj Khalifa është ndërtesa më e lartë në Dubai dhe një ndër më të lartat në botë. Ajo ka një gjatësi prej 828 metrash. Ndërtesa ka 163 kate, nga të cilat 9 hotele.

Ende nuk është publike fakti se kush ka lobuar që kjo kullë të qëndrojë për dy minuta e veshur kuq e zi.