Braktisi fëmijën në bodrumin e një pallati në Yzberisht, Gjykata lë në arrest shtëpie nënën

Gjykata ka lënë në arrest shtepie nënën që braktisi femijën në bodrumin e një pallati në Yzberisht.

Gjykata caktoi ekspertim psikologjik dhe psikiatrik për 30 vjecaren.