Boxing Day nis në mënyrë të tmerrshme për Tottenham

Gjatë ndeshjes së orës 13:30 midis Tottenham dhe Brighton, e cila është duke u luajtur akoma, u vu re që rezultati shkoi nga 1 me 0 në favor të Tottenham, në 0 me 1 në disfavor të tyre.
Kjo ndodhi për shkak të një goli të Harry Kane, i cili u anullia nga VAR si një pozicion “milimetrik” i parregullt. Disa minuta më pas, skuadra e Brighton shfrytëzoi një nga mundësitë e saj dhe rezultati shkoi 0-1.
Të shohim çfarë do të ndodhë në pjesën e dytë. /apel.media