Blerina Gjylameti bëhet nënë për herë të dytë, ja emri që i ka vënë djalit

Deputetja Blerina Gjylameti bëhet nënë. Ka postuar foton e djalit të saj dhe emrin ia ka vënë Kron. Në tëiter ka shkruar:  “Një tjetër rreze drite ndriccoi mendjet e ngrohu zemrat tona. Mirë se erdhe Kron.