Berisha uron Presidentin e ri të SHBA, Joe Biden: Është mirëpritur botërisht

Ish kryeministri Sali Berisha ka uruar për fitoren presidentin Joe Biden, i cili mori sot zyrtarisht sot detyrën.

Berisha është shprehur me fjalë të mëdha për Biden duke thënë se ai është i mirëpritur botërisht dhe në veçanti nga shqiptarët.

“Është pritur botësisht dhe në vecanti nga Shqipëria, Kosova dhe të gjithë shqiptarët. Ai është një efiçent i shquar në pesë dekanda të kombit dhe vendit të tij dhe si një personalitet me një ndikim të madh ne politikën e SHBA gjatë këtyre dekatave. Miroënjohje Joe Biden,” u shpreh Berisha.