Ben Blushi prezanton romanin ”Komploti”

Publicisti Ben Blushi prezanton krijimin më të ri të tij, romanin ”Komploti”.

Ai njoftoi lexuesit nëpërmjet një postimi në Fcebook ku bën me dije se Komploti do të jetë për lexuesit në Panairin e Librit në Tiranë.

Postimi i plotë i Blushit:

KOMPLOTISTI DHE KOMPLOTI

Nëse mendoni se unë jam komplotisti, sic shkruajnë disa në Facebook, atëherë ky roman është Komploti im.

Merruni me Komplotin jo me komplotistin pra merruni me librin jo me mua.

Shihemi në Panairin e Librit në Tiranë në dt 15 nëntor në stendën e botimeve Pegi.

Aty do ketë Komplot për të gjithë.