Belinda Balluku publikon se cilat pajisje shtëpiake harxhojnë më shumë energji elektrike

Përmes një postimi në Facebook Ministrja e Transporteve dhe energjetikes Belinda Balluku ka publikuar se cilat pajisje harxhojnë me shume energji elektrike.

Postimi Ballukut: “Çfarë aktivitetesh shtëpiake mbulojnë 800kwh? Lexoni tabelën dhe krahasoni konsumin tuaj mujor. Kursimi është ajo çka të gjithë duhet të bëjmë në këtë moment të vështirë të krizës energjetike në mbarë botën. Kursejmë që të kemi!”