Belinda Balluku paraqitet në SPAK

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku është paraqitur këtë pasdite në Prokurorinë e Posaçme ku po merret në pyetje.
Belinda Balluku paraqitet në SPAK

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku është paraqitur këtë pasdite në Prokurorinë e Posaçme ku po merret në pyetje.