Bëhet nënë për herë të dytë, Elisa Spiropali zbulon emrin shqiptar të të birit

Elisa Spiropali është bërë nënë për herë të dytë. Dy orë më parë, ajo ka dhënë lajmin e ëmbël nëpërmjet rrjeteve sociale, ku ka postuar një foto me bebushin e posalindur në krah dhe me vajzën e saj, N...
Bëhet nënë për herë të dytë, Elisa Spiropali zbulon emrin shqiptar të të birit
Foto: Bëhet nënë për herë të dytë, Elisa Spiropali zbulon emrin shqiptar të të birit

Elisa Spiropali është bërë nënë për herë të dytë. Dy orë më parë, ajo ka dhënë lajmin e ëmbël nëpërmjet rrjeteve sociale, ku ka postuar një foto me bebushin e posalindur në krah dhe me vajzën e saj, Nalta. Në përshkrimin e fotos, Elisa ka zbuluar edhe emrin e djalit, Kren. Ashtu sikurse për vajzën, edhe për të birin, ajo ka zgjedhur një emër shqiptar./ Ael.al