Befason mjeku amerikan Dr. Bruce Lipton/ Trupi njeriut është një iluzion, përbëhet nga 50 trilion qeliza që vibrojnë energji elektrike

Nga Dr. Bruce Lipton

Unë do t’ju tregoj shkencën se si funksionojnë qelizat në trupin tuaj. Dhe do të keni më shumë njohuri se shumica e mjekëve në botë sot. Sepse ata ende besojnë në gjenet.

Ju jeni bërë nga 50 trilion qeliza. Dhe qelizat janë qenie të gjalla, kështu që ju jeni një komunitet, jo një person i vetëm!

Çdo qelizë në trupin tuaj ka minus tension në brendësi. Dhe tension pozitiv nga jashtë!

Çdo qelizë e gjallë është një bateri. Çdo qelizë ka rreth 1.4 volt. 50 trilion qeliza herë 1.4 volt është 700 trilion volt energji elektrike. Në trupin tuaj tani.

Me stërvitje dhe meditim, ju mund ta përqendroni këtë energji të quajtur Chi dhe mund ta përdorni atë energji për shërim. Pra, ndërsa ju e shihni veten si një entitet fizik, thotë fizika e re, ju jeni valë energjie. Ndërveprimi me njëri -tjetrin tani.

Të gjitha kafshët dhe të gjitha bimët komunikojnë me dridhje. Gazela nuk ka pse të shkojë te luani dhe të thotë: “A je shoku im?”

Sepse në distancë, energjia mund të ndihet. Dhe gazela nuk do të shkojë atje për shkak të dridhjeve të këqija.

Nëse ne, kur ishim të rinj, na mësonin të ishim të ndjeshëm ndaj dridhjeve, nuk do ta gjenim veten në marrëdhënie të këqija dhe vende të këqija. Por zakonisht na thuhet që të mos shkojmë sipas ndjenjave tona, por të dëgjojmë atë që njerëzit kanë për të thënë. Gjuha u krijua për të fshehur ndjenjat.

Çështja është, të gjithë organizmat komunikojnë me dridhje dhe e dinë nëse janë në një vend të mirë apo në një vend të keq duke lexuar dridhjet. Ne, njerëzit, e kemi atë aftësi. Por nuk janë të trajnuar për ta përdorur atë aftësi.

Kur shohim njerëz, nëse unë shikoj auditorin, ose ju na shihni ne. Ne i shohim njerëzit si grimca dhe makina fizike. Por ky është një iluzion sepse ato që jemi, janë valë ndërvepruese.
Kjo është arsyeja pse një person mund të ndikojë në një person tjetër, vetëm duke qenë në terren. Dhe fizika e sotme studion dridhjen, jo fizike.

Në fizikën kuantike, ne nuk i studiojmë grimcat. Ne studiojmë valët. Dhe ne studiojmë ndërhyrjen e valëve! Të gjitha valët së bashku quhen fushë.

Pra, ju jeni bërë nga atomet, por ju jeni edhe fusha. Ju jeni të lidhur me gjithçka sepse nuk mund të ndani valët.
Tani do t’ju tregoj se si mendimet tuaja dalin dhe ndikojnë në jetën tuaj nga jashtë!

Në EEG, ju vendosni tela në lëkurën tuaj dhe lexoni aktivitetin e trurit. Në MEG, sonda nuk prek as kokën!

Ju mund të lexoni aktivitetin tuaj të trurit jashtë kokës tuaj. Nuk është magji. Mendimet tuaja nuk janë të përfshira në kokën tuaj. Siç kam folur, njerëzit nuk janë grimca. Janë valë. Dhe valët ngatërrohen me njëra -tjetrën. Njerëzit me të cilët lidheni, jeni të ngatërruar.

Dhe shumë njerëz janë shumë të njohur nëse mendoni për dikë, ose flisni për dikë që nuk e keni parë prej vitesh. Unë them, “Oh, nuk e kam parë mikun tim John në 10 vjet.” Pastaj bie telefoni, dhe është John. Ose një letër vjen me postë nga John. Është si placebo, nocebo.

Kur mendoni mendime shumë pozitive për dikë, ai bën përpjekje për të kontaktuar me ju. Por funksionon në të dyja mënyrat. Nëse keni një mendim negativ për dikë, kudo që të jetë, ai do të krijojë biseda negative për ju. Pra, është shumë e rëndësishme të njihni mendimet tuaja dhe gjykimet tuaja nuk lidhen vetëm me ju. Ata janë të lidhur me njerëzit për të cilët flisni.

Kështu njerëzit e dinë që nëse godisni frekuencën e duhur, mund të shkaktoni që një kupë kristali të shpërthejë. Quhet rezonancë harmonike ose ndërhyrje konstruktive. Ju jeni si një pirun akordues me trurin tuaj.

Dhe ju po transmetoni frekuenca të mendimeve tuaja. Cila kupë do t’i përgjigjet mendimeve tuaja? Ai që është harmonik me mendimet tuaja.

Nëse jetoni me frikë, nuk do të aktivizoni Dalai Lamën. Por ju mund të bëni që Scarface të shfaqet.

Pra, kur keni mendime, jeni emocionues dhe aktivizoni ato gjëra në botë që lidhen me mendimet tuaja. Kur një plaçkitës po përpiqet të zgjedhë se cilin person do të sulmojë, nga njerëz të ndryshëm që ecin nëpër rrugë. Cili mendoni se sulmohet?

Ai që ka më shumë frikë. Sepse ai që ka më shumë frikë do të ketë jehonë dhe kjo do të thotë se plaçkitësi nuk ka pse të bëjë asgjë. Pastaj shkoni “Boo!” Dhe të gjithë do t’i japin atij gjithçka.

Ndërsa funksionon për individët, është shumë e fuqishme kur një grup i tërë njerëzish kanë të njëjtat mendime. Ju nuk mund të bëni një luftë nëse nuk ka mjaft njerëz të gatshëm për të bërë një luftë. Unë do të tregoj një fotografi të veprimit masiv këtu. Ajo lidhet me New York City, një vit pas 11 Shtatorit. Pra, ky është 11 Shtator 2002. Përvjetori njëvjeçar i 11 Shtatorit.

Çfarë po mendonin të gjithë në New York për atë ditë? Numri fitues i llotarisë 9-1-1 sepse ne krijojmë kolektivisht realitetin!

Pra, kur shikoni veten, nuk jeni një entitet i vetëm. Por ju jeni një bashkësi me 50 trilion qeliza. Por është e rëndësishme të kuptohet fjala: bashkësi.

Çdo qelizë është inteligjente, por kur janë në një komunitet, ata heqin dorë. / Apel.Media