BEFASON Dritan Kanapari: Fakte dhe statistika zyrtare që tregojnë dëmin e vaksinave

Çfar është efekti “grexhe”. Efekti grexhe ështe një nga mashtrimet e medha të kompanive farmaceutike që thone se ka një numër të vogël njerezish që nuk duhen vaksinuar per arsye të ndryshme shëdetësore dhe kanë vënë një përqindje: 5%., dhe thonë: “Duhet vaksinuar 95 % e të gjithë popullsisë që të mund të mbrojmë pjesën tjetër” dhe kjo është absurde!
Unë kam kërkuar në literaturën mjeksore dhe nuk kam gjetur asnjë studim ku të thuhet se: 95% e popullsisë duhet vaksinuar. Sfidoj këdo qe ma gjen një studim epidiemologjik në 50 vitet e fundit që ta vertetoje. Pra një mashtrim. Por ama ligji “Lorencini” (në itali) , mbështetet pikërisht mbi ketë që të detyron për vaksinim.

Tani le ti marrim me radhë: Tabela e parë na tregon të dhenat zyrtare të OBSH mbi “Poliomelitin” per vaksinimin ne vendet e amerikës jugore nga viti 2000 deri në 2012.
Përqindja e njerëzve të vaksinuar në këto shtete, është e njejtë me perqindjen e njerëzve të sëmurë. Pra vaksina, zero efekt

Pastaj kemi dy popuj shume të ngjashem Gjermania dhe Austria. Vaksinim kundër “Morbilo” (fruthi) – Gjermanët 100% u vaksinuan sepse gjermanët janë maniakë per vaksinimin. Ndersa Austriaket 70%.. Dikush mund te mendoje që austriakët kushedi sa do jene sëmurur ne raport me gjermanet! Ne fakt e kundërta. U sëmurën jashtëzakonisht më shume gjermanet në raport me austriakët.
Pra përsëei këtu efekti vsksinë 0.

Në 6 epidemitë e fundit te fruthit ne SHBA dhe Kanada u morën ne ngarkim të vaksinuarit, vetem te vaksinuarit dhe enti përgjegjës per sigurinë e ilaceve CDC kërkoi takim me prodhuesin e Vaksinave, ky i fundit dergoi drejtorin e tij për ta pyetur se përse vaksinat tuaja nuk kanë dhëne rezultat, Ai u pergjigj: “sepse ju kemi gënjyer, ju kemi dhë kampione false” Cop fare. E pabesueshme.!

Edhe ne Mongoli kemi patur një epidemi te Fruthit edhe pse 98% e popllsisë ishte vaksinuar. Pra Vaksina anti-fruth, zero efekt!!

Pastaj do të dëgjoni per një zonjë të quajtur Alice Pinjati, të cilës ju sëmur vajza me “Pertose” një sëmundje e rrezikshme që prek mushkëritë-kollë. Pse ajo propozoi që të gjithë duhet të vaksinohen që të mos sëmuren si vajza ime, e ngritën në një njeri shume te rëndësishëm, deri në nivel ministrore dhe u bë një konkurs pa konkurent ku mama Alicja përfitoi shume para!

Pastaj do të shikoni statistikat zyrtare në Angli nga viti 1900 deri sot oër “Tetanozin”. Kurba bie në 80 vite për shkak të kushteve më të mira higjenike, por kurba nuk lëviz në vitet para dhe pas vaksinimit. Efekti i vaksinimit, zero.

a) Pastaj do të shikoni statistikat zyrtare në SHBA nga enti shtetëror amerikan për “Pertose”, e njejta gjë si ne rastin e Anglisë.
b) Po ashtu me fruthin në amerikë. Efekti Vaksinimit zero.

Dhe e fundit në mbyllje, si qershia mbi tortë do të shikoni të dhëna tronditëse nga një insitut amerikan i cili jep të dhënat studimore zyrtare vetëm për fëmijët. Në foto do shikoni grupin e fëmijëve që nuk vaksinohen dhe grupet e fëmijëve që vaksinohen. Raporti është që fëmijët e vaksinuar sëmuren 200%, 300%, 400% deri 500% më shumë se ata që nuk janë vaksinuar..