Beatrix-Donaldit: Po ika unë, jepi gaz

Donaldi, Beatrixa dhe Einxheli janë tre banorët e nominuar për të premten. Beatrixa duket se është ajo që po e ndjen më së shumti nominimin.

Në një bashkëbisedim me Donaldin, ajo e ka këshilluar këtë të fundit se nëse ajo del, ai t’i japë gaz për fitoren e madhe.

Trixa tha se ka mbështetjen e një familje shumë të fortë dhe nuk do të jetë e vështirë ta kalojë.