Bari/ Ndalohen 2 shqiptarë, kapen me 11 mijë euro të falsifikuara

Policia e Barit ka ndaluar dy shqiptarë, të cilët u kapën me 11 mijë euro të falsifikuara teksa po udhëtonin drejt Durrësit. Gjatë kontrollit të ushtruar nga policia, ata konstatuan një sërë mungesash...

Policia e Barit ka ndaluar dy shqiptarë, të cilët u kapën me 11 mijë euro të falsifikuara teksa po udhëtonin drejt Durrësit.

Gjatë kontrollit të ushtruar nga policia, ata konstatuan një sërë mungesash te 220 kartmonedhat me prej 50 eurosh, të cilat cilat kishin mungesë të shenjës holografike, në cilësinë e printimit dhe probleme të tjera identifikuese.

Mësohen se personat e ndaluar janë një 63 vjeçar dhe një 37 vjeçar dhe se do të depërtohen drejt Shqipërisë./old.apel.media