Banorja e ‘BBVIP’ i habit të gjithë: E kam lënë burrin me shoqen e tij…

Ish-Missi Françeska Murati i ka habitur të gjithë me deklartën e saj në lidhje me bashkëshortin e saj Ergysin.
Banorja e ‘BBVIP’ i habit të gjithë: E kam lënë burrin me shoqen e tij…

Ish-Missi Françeska Murati i ka habitur të gjithë me deklartën e saj në lidhje me bashkëshortin e saj Ergysin.

Teksa bisedonte me banorët, Françeska është pyetur nëse ka frikë se bashkëshorti i saj e tradhton, por përgjigja e konkurrentes ka bërë që të gjithë të shpërthejnë në të qeshura,

 
Duke hezituar që të përgjigjet, modelja ka fikur mikrofonin që mos të dëgjohet dhe tha: “Ka shoqen e tij më të mirë dorinën”.

Ndërsa Julian Deda u shpreh: “Mirë se e paske lënë në duar të sigurta”.

Përgjigjia e sinqertë e Françeskës bëri që ajo së bashku me të gjithë konkurrentët të shpërthejnë në të qeshura. 
Pjesë nga biseda:

Romeo: Do të bëj një pyetje po do më kthesh një përgjigje të sinqertë

Françeska: Po

Romeo: Ke merak për Egysin jashtë tani?

Françeska: Për çfarë që ai po çmendet pa mua? Patjetër

Juli: Ai mund të mos jetë pa ty, por a po çmendet?

Banorët shpërthejnë në të qeshura

Françeska: Dua të jap përgjigje por do ta fik mikrofonin. Ka shoqen e tij më të mirë ‘Dorinën’

Romeo: Sa budallaqe (Konkurrentët shpërthejnë në të qeshura)

Juli: Mirë se e paske lënë në duar të sigurta