Balla fiton mbështetjen e deputetëve socialistë, konfirmohet me 72 vota pro si kreu i grupit parlamentare të PS

Gjatë mbledhjes së sotme të grupit parlamentar të PS, Taulant Balla është konfirmuar si kryetar i grupit Parlamentar të PS.

Balla mori mbështetjen e deputetëve socialistë për drejtimin e Grupit Parlamentar me 72 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.