Dy viktima të paidentifikuara ndodhen në morgun e Lezhës

Bilanci i viktimave të tërmetit është rënduar goxha, duke shkuar në 31 persona të cilët kanë humbur jetën nën rrënoja. Sipas informacioneve, dy nga viktimat gjenden në morgun e Lezhës dhe nuk është pa...

Bilanci i viktimave të tërmetit është rënduar goxha, duke shkuar në 31 persona të cilët kanë humbur jetën nën rrënoja.

Sipas informacioneve, dy nga viktimat gjenden në morgun e Lezhës dhe nuk është paraqitur asnjë familjar për të tërhequr trupat, prandaj nuk ka qenë i mundur identifikimi i tyre./old.apel.media