Asfalt elektoral dhe korrupsion, dëmtohet rruga e re e Vlorës/ PD denoncon prishjen e asfaltit

Deputeti Partisë Demokratike, Arbri Agalliu ka denoncuar prishjen e shpejte te investimit infrastrukturor ne rrugën e Lumit te Vlorës. Ky investim ende i pa përfunduar mire eshte katandisur ne gjendje të keqe.

Reagimi plote :
Këto janë pamje të rrugës së lumit të Vlorës, rrugë e cila u inaugurua vetëm disa javë më parë.
Ky është rezultati i punimeve me qëllime elektorale.