Artefaktet mistike për faraonin Tutankhamun/ Maska e vdekjes u bë me 11 kilogramë ar, e zbukuruar me gurë të çmuar

Maska e vdekjes e faraonit Tutankhamun u bë me 11 kilogramë ar dhe e zbukuruar me gurë të çmuar.

Pak kush e di , por konspiracionisti Nadir Mura shkruan se, vetëm ari i kesaj maske, vlen 600,000 dollarë.

Një nga tre arkivolet e tij është gjithashtu ari i fortë dhe peshon mbi 100 kilogramë!

Sot kjo vlen 6,000,000 USD. Megjithatë, vlera e vërtetë e këtyre artefakteve historike dhe fetare është e paçmuar.
Faraoni Tutankhamen qoftë i kënaqur në mbretërinë e përjetësisë./ Përgatiti APEL