Apple “mposht” të gjitha kompanitë zvicerane

Kompania e njohur në mbarë botën”Apple” është duke shitur më shumë orë se sa e gjithë industria zvicerane e prodhimit të tyre.

Ky konkluzion  ka dalë nga studiuesit e Strategy Analytics, sipas të cilëve në vitin 2019 ”Apple” ka shitur në treg 30.7 milionë ”Apple Watch”.

Të ardhurat e kompanisë ”Apple” u rritën pasi ajo ‘sundoi’ ndaj industrisë zviceriane .Kjo e fundit ka një sërë emrash prestigjiozë si “Tag Heuer”, së bashku me markat më të lira si ”Omega”, ”Tissot” dhe ”Swatch”./apel.media