Antikonspiracionisti apstragon, ekonomia amerikane po falimenton nën qeverisjen e demokratëve


Nga 160 miljon punonjes qe ka nr Usa, papunesia ka arritur ne 40 milion ose 25%. Cili eshte skenari i vitit qe vjen?
6 Gjykatat kthejne Trampin si fitues dhe do urdherojne rikthimin e tij ne Shtepine e Bardhe. Ne kete moment mund te filloje Lufta Civile. Elita e ka parashikuar ta shkateroje Evropen dhe Usa. Perendimi do hyje ne lufte me Rusine dhr Kinen. Projekti eshte te shkaterohen te dyja, Rusia dhe Perendimi e bota te bjerre nen sundimin komunist te Partise Komuniste Kineze. Ketu kerkojne te jete qendra e NWO.
Por me pare synohen te eliminohen disa miljarde njerez kete dekade me vraksina (16% janr shtuar vdekjet kete 1,5 vjet ne Evrope pas cpimeve dhe vende si Spanja jane +33%, krahasuar me mesataren e periudhes 216-2019), me lufte, me uri, me skamje, papunesi, kriza energjie, semundje si lija e majmunit, etj.
Keto jane skenare te elites, por nese krahu tjeter reagon, ata do shkaterohen. Ne duhet ta dime planin e lojes dhe pastaj te mos ju bindemi njerezve te elites. Popujt nuk duhet te shkojne nr kohe urie kunder njeri tjetrit ne lufte per nje pjate supe. Zgjidhja? Ngrini nje strehe nga fshati, nga kini ardhur. Blini 5 bageti e nje lope e ne pranvere shkoni mbillni tokat. Mos votoni agjrntet e RRB vitin qe vjen. 2023-2027-2030 eshte moment i rendesishem per gjithe njerezimin.