Ankim ndaj vendimit të Celibashit/ Alibeaj: PD do regjistrohet në zgjedhje

Pas mbledhjes me deputetët, kreu i Grupit Parlamentar të PD-së, Enkelejd Alibeaj ka dalë në një deklaratë për media ku u shpreh se në takim janë vendosur detyrat e grupeve të punës të ngritura në lidhje me fushatën.

”Kjo ishte një mbledhje e radhës dhe do të jenë më të shpeshta, tashmë që jemi futur në fushatë. Diskutimet janë të fokusuara në aspektin organizativ, deri në datën 20 kemi vendosur të përmbyllet procesi i miratimit të kandidaturave për Këshilla bashkiakë, Janë vendosur detyra përkatëse të grupit të punës.”, tha Alibeaj.

Alibeaj shprehet i bindur se PD-ja do të regjistrohet në zgjedhje, teksa theksoi se janë dorëzuar të gjitha dokumentacionet e kërkuara sipas ligjit pranë KQZ-së.

“Është diskutuar edhe vendimi i KQZ. PD do të ndjekë të gjitha procedurat dhe i gjithë dokumentacioni i depozituar pranë KQZ është në përputhje të plotë me legjislacionit dhe ju komunikoj që PD do të regjistrohet, do të marrë pjesë në zgjedhje e do jetë e fokusuar te 14 maji”, tha Alibeaj.