Ambasadori Norman takon Hajnajn: Krijimi i BKH-së lajm i keq për…

Ambasadori britanik në Shqipëri Duncan Norman ka zhvilluar sot një takim me shefen e Byrosë Kombëtare të Hetimit, ndërsa përmes një postimi në Twitter shkruan se krijimi i këtij institucioni është lajm i keq për ata që injorojnë dhe mburren para ligjit.

“Takim i mirë me Drejtorin e Byrosë Kombëtare të Hetimit, Aida Hajnaj. Krijimi i Byrosë Kombëtare të Hetimit është progres i prekshëm për Reformën në Drejtësisë, pavarësinë e gjyqësorit, luftën kundër korrupsionit dhe lajm i keq për ata që mburren para ligjit” shkruan ai.

Apel.media