(VIDEO)/ Alpinistët nga Kosova ngjiten në majën e Bistrës me lartësi 2 651 m dhe temp. -10 C, për të valëvitur flamurin kuqezi

Tre alpinistet nga Kosova Nexhat Palushi, Fadil Sahiti, Astrit Krasniqi , kane ngjitur majen e Bistres me lartësi 2 651 m (lmd) dhe temp. -10 C, per te valevitur flamurin Shqiptar. Ata nuk i ka mposhtur i ftohti e as veshtiresite e shumta qe dikton terreni thepisur drejt majes.

Nexhat Palushi njeri prej alpinisteve shkruan:

URIME FESTA E 28 NËNTORIT TË GJITHË SHQIPTARËVE KUDO QË JANË!

Tre Shqiptarët e Kosovës, Nexhat Palushi, Fadil Sahiti, Astrit Krasniqi, realizuan kete video në Majen e Bistres me lartësi 2 651 m (lmd) dhe temp. -10 C.

/ Përgatiti Apel.Media