Albi Lushi- Poeti që fitoi çmimin “Kalaja e Prizrenit”

Albi Lushi është një shkrimtar, poet, nga Kavaja, i cili për artin ë t shkruarit është vlerësuar vazhdimisht.

Krijimtaria e poetit Albi Lushi ëësht vlerësuar si pasardhëse dhe trashëgimtare e penave më të ndritura shqiptare, për nga stili, larmishmëria dhe filozofia e mesazheve universale.

Midis çmimeve të shumta që ai ka marrëë, i ësht shtuar dhe një çmim i veçantë kolëksionit dhe arritjeve të tij. Bëhet fjalë për çmimin “Kalaja e Prizrenit”, i dhënë nga Forui i Rinisë i Lidhjes Demokratike të kosovës dega Prizren.

Çmimin e ka prezantuar vetë Lushi në një status në “Facebook”, ku më tej lexojmë se çmimi i është dhënë Albi Lushit për poezinë më të arritur artistikisht të lexuar në orën letrare kushtuar presidentit Ibrahim Rugova.

I urojmë suksese Albi Lushit! /apel.media

No photo description available.