Akuzat për draftin e Asociacionit, Rama: Ata që shajnë, kanë frikë se mos humbasin armikun që u krijon kushtin që të sillen sikur janë në luftë

Kryeministri, Edi Rama ka reaguar për kritikat dhe akuzat e bëra ndaj draftit të Asociacionit që prezantoi ditën e djeshme për komunat në veri të Kosovës. “Ata që shajnë e akuzojnë pa e ditur fa...
Akuzat për draftin e Asociacionit, Rama: Ata që shajnë, kanë frikë se mos humbasin armikun që u krijon kushtin që të sillen sikur janë në luftë
Foto: Akuzat për draftin e Asociacionit, Rama: Ata që shajnë, kanë frikë se mos humbasin armikun që u krijon kushtin që të sillen sikur janë në luftë

Kryeministri, Edi Rama ka reaguar për kritikat dhe akuzat e bëra ndaj draftit të Asociacionit që prezantoi ditën e djeshme për komunat në veri të Kosovës.

“Ata që shajnë e akuzojnë pa e ditur fare çka përmban draft-Statuti i Asociacionit kanë frikë vetëm nga një gjë: Se mos humbasin armikun që u krijon kushtin ekzistencial që të flasin dhe të sillen si në llogore, ndërkohë që lufta ka mbaruar në 1999 dhe armiku është mundur!” shkruan Rama.