Aktori Reeves del për herë të parë publikisht me të dashurën e tij

Emri i tij është Keanu, ai është 55 vjeç, ai është një nga aktorët më të famshëm dhe të vlerësuar në planet. E dashura e tij quhet Alexandra, ajo është 46 vjeç,  një artiste dhe ilustruese shumë e tal...

Emri i tij është Keanu, ai është 55 vjeç, ai është një nga aktorët më të famshëm dhe të vlerësuar në planet.

E dashura e tij quhet Alexandra, ajo është 46 vjeç,  një artiste dhe ilustruese shumë e talentuar dhe një redaktore e suksesshme.

Ai,  nuk është ylli klasik i Hollivudit. I braktisur nga babai i tij në moshën 3 vjeç,të cilin e humbi me qëllim mbidozën, i cili ishte dhe shoku i tij më i mirë.Gjithashtu ai ka humbur dhe  , ish-gruan e tij në një aksident me makinë.Në karrierën e tij ai dhuroi qindra miliona dollarë në bamirësi pa i thënë kurrë askujt. Ai ndihmoi të merrte mijëra të pastrehë rrugëve në Los Angeles. Një mëngjes, në 1997, e pavdekuan atë duke folur për orë të tëra me një person të pastrehë, si miq të moshuar në bar. Por ato plagë të prera në lëkurë, ato pikëllime, ajo dhimbje ngacmuese nuk u largua kurrë, derisa u takua me Alexandrën. Në dhjetë vitet e fundit Keanu dhe Alexandra ishin së pari kolegë, pastaj miq të ngushtë, shokë udhëtimi dhe pune, dashnorë të pasionuar dhe në fund çift zyrtarisht. Shpallur me këtë foto në tapetin e kuq që në pak orë ka shkuar nëpër botë.

Vetëm ndodh që ai është akoma njeri, yll. Një nga ata që, në botën që na ka ngulitur, duhet të jetë me një model 20 vjeçar ose jashtë ndonjë shfaqjeje realiste.

Ndodh që ajo nuk është një grua e Hollivudit, ajo nuk është e lyer të fshehë flokët e saj të bardhë, ajo nuk ka turp të tregojë bukurinë e saj të mrekullueshme, kundër-rryme.

Ndodh që për miliona njerëz në Itali dhe në botë ajo nuk është e mjaftueshme për të. Jo mjaft i ri (edhe nëse ai është 9 vjet më i ri), jo mjaft bukur, jo mjaft i lezetshëm, jo ​​modë e mjaftueshme. Për disa njerëz të varfër që i quajnë gazetarët “është prova përfundimtare se ai është homoseksual”.

Theshtë dashuria që Keanu ka pritur për një jetë të tërë. Ata e duan njëri-tjetrin, janë të lumtur dhe duan ta quajnë atë para botës. Megjithatë, për botën Alexandra nuk është thjesht e mjaftueshme.

Ata nuk mund ta bëjnë të drejtë të konceptojnë se ka një burrë të moshës mesatare, i pashëm, i pasur dhe i famshëm, i cili nuk ka kujdes të fotografohet me një vajzë 30 vjet më të re, me një sytjena dhe një këmbë dy metra. E kujt, para së gjithash, nuk i bën mallkim asgjë për të gjitha ligësitë dhe paragjykimet që mendon ose i thua.

Ata quhen Keanu Reeves dhe Alexandra Grant dhe janë me një bukuri  të vërtetë . Çifti më i bukur në Hollywood. Një shuplakë e butë për të gjithë tabutë, stereotipet, seksizmin dhe bukurinë e botës./old.apel.media