Aktori i njohur shoqërohet nga policia dhe merret në pyetje

Në fund të protestës së sotme, aktori i njohur Ervin Bejleri, është shoqëruar nga policia dhe më pas është liruar.

Bejleri është ndaluar në përfundim të protestës së sotme pasi akuzohet se në protestën e djeshme ka sharë dhe ofenduar policët.

Pasi i është marrë deklarata në polici, aktori Bejleri është lënë i lirë.

Më herët Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit kërkoi lirimin e tij.

Postimi nga Aleaca për Mbrojtjen e Teatrit:

Sapo morëm vesh lajmin që në mbyllje të protestës sonë në sheshin para pedonales Policia e Shtetit ka ndaluar aktorin Ervin Bejleri.

Sipas mediave, mësohet që kjo gjë ka ndodhur sepse zoti Bejleri është konfliktuar me policë ditën e djeshme në përpjekje për të çarë kordonin.

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit kërkon lirimin e menjëhershëm të zotit Ervin Bejleri.

Aktorët e kanë vendin në skenë, jo në burg!