Aksidenti tragjik me 46 viktima në Bullgari, PE 1 minutë heshtje

Të gjithë deputetet e Parlamentit Evropian u çuan në këmbë dhe nderuan me një minutë heshtje 46 viktimat, që humbën jetën nga aksidenti tragjik mëngjesin e djeshëm në Bullgari. Heshtja u mbajt në Parlament pas thirrjes nga Presidenti David Sassoli.

“Me keqardhje të thellë morëm vesh aksidentin e tmerrshëm me autobusin që ndodhej në afërsi të Sofje, Bullgarisë, që shkaktoi humbjen e jetëve të 46 personave, përfshirë shumë fëmijë. Ne emër të Parlamentit Europian dhe timen personale, dëshiroj të dërgoj të gjithê solidaritetin tonë familjeve dhe miqve të qytetarëve tê Maqedonisë së Veriut. Ju bëj thirrje për një minutë heshtje“, tha ai.