Ahmad Hamzeh/Ne do të paguajmë një çmim prej tre milion dollarësh kujtdo që vret Trump.

FILE PHOTO: U.S. President Donald Trump arrives for a photo opportunity with sheriffs from across the country on the South Lawn of the White House in Washington, U.S., September 26, 2019. REUTERS/Erin Scott/File Photo

Politikani iranian ka shpallur një çmim parash prej 3 milion dollarësh për këdo që vret Presidentin Donald Trump.

Ahmad Hamzeh, kryetari i parlamentit nga provinca qendrore e Kermanit, u tha ligjvënësve: ‘Ne do t’i paguajmë një çmim prej tre milion dollarësh në kesh, kujtdo që vret Trump’.

Kerman është provinca vendase e Qassem Soleimani, ish-udhëheqësit iranian të Kudsit që u vra në një sulm me dron nga Trump, dhe vdekjen e të cilit regjimi i është betuar të hakmerret.