Agim Kajmaku në kërkim, ndërsa Ministrisa e Brendshme i jep tenderin gruas së tij

Ndërkohë që autoritetet kanë shpallur në kërkim dhe janë në ndjekje të ish kryetarit të bashkisë së Vorës, Agim Kajmaku fiton tenderin për mirëmbajtjen e sipërfaqeve të gjelbërta, për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”

Fituesi është Agjencia e Blerjeve të Përqëndruara e ministrisë së Brendshme që ka shpallur fitues të tenderit me vlerë mbi 5 milionë lekë Kajmaku shpk.

Tenderi është fituar nga bashkëshortja e Agim Kajmakut më datë 30 dhjetor 2019 dhe ka afat kohor 12 muajsh.