A nuk është grija SHIK ?/ Cili është mendimi juaj?

A nuk janë magjepsëse ngjyrat dhe tonalitetet e tyre. veçanërisht ngjyra gri e kombinuar në disa versione dhe modele kryesisht, për t’u shoqëruar me pulovra dhe veshje dimërore. Tonalitetet e gr...

A nuk janë magjepsëse ngjyrat dhe tonalitetet e tyre.

veçanërisht ngjyra gri e kombinuar në disa versione dhe modele kryesisht, për t’u shoqëruar me pulovra dhe veshje dimërore. Tonalitetet e grisë janë gjithmonë në modë ndaj edhe blerja e veshjeve në këto ngjyra nuk zhvlerësohet kollaj. Grija është cilësuar si ngjyra më shik.

A nuk është frymëzuese dhe duke qenë neutro lejon kombinim me të gjitha ngjyrat e tjera.