A keni dëgjuar për Syrin e Tretë/ 5 Shenja që tregojnë se syri juaj i tretë është aktiv

Që nga kohët e lashta, syri i tretë është nderuar nga të gjitha llojet e kulturave. Sot, ne e njohim atë si një epifizë, por ende quhet syri i tretë në botën shpirtërore.

Syri i tretë shihet si një shenjë shpirtërore që përfaqëson aftësinë tonë për të mposhtur të gjitha llojet e sfidave në jetën tonë të përditshme duke iu drejtuar mençurisë sonë të brendshme.

Por ka më shumë për syrin e tretë se kaq.

Në shumicën e traditave , syri i tretë është padiskutim i vërtetë, diçka që të gjithë mund ta perceptojnë dhe padyshim ta ndjejnë kur kanë një ndjenjë të fortë të vetvetes dhe vetëdijes.

Është ajo që quhet lidhja midis trupit tonë dhe shpirtit tonë.

Kur ne meditojmë pa asnjë koherencë, syri i tretë hapet dhe udhëzuesi ynë i brendshëm bëhet më i fortë dhe më i pranishëm në fuqinë udhëheqëse në jetën tonë.

5 shenja që tregojnë se syri juaj i tretë po hapet

 1. Presion intensiv midis vetullave tuaja. Në përgjithësi, kur syri i tretë hapet, ai fillon të shfaqet në një nivel më të thellë, kjo lidhet me vetëdijen e ndjesisë midis vetullave tuaja.
  Është sikur dikush po ju prek lehtë ose mund të ndjeni një përhapje të nxehtësisë.
  Është si një shenjë që ju tërheq përsëri në nivelin shpirtëror të mendjes.
 2. Rritja e parashikueshmërisë Një nga shenjat më të dukshme që syri i tretë po hapet është rritja e parashikueshmërisë ose intuitës që filloni të përjetoni. Nëse i kushtoni vëmendje.
  Intuita është aftësia për të ditur diçka përpara se të ndodhë ose për të ditur se diçka është e drejtë ose e gabuar për shkak të parandjenjës.
  Ai shpesh vjen e shkon pa paralajmërim. Megjithatë, me kalimin e kohës kjo ndjenjë mund të bëhet më e fortë dhe të përfundojë duke u bërë një proces udhëzues në jetën tuaj të përditshme.
  Mund të filloni të ndjeni shenja paralajmëruese ose çfarë duhet të jetë lëvizja juaj e ardhshme pa shpjegim.
  Mos e vini në dyshim intuitën tuaj. Perdore! Mund të mos jetë gjithmonë e drejtë, por në shumicën e rasteve patjetër do t’ju çojë në rrugën e duhur.
 3. Ndjeshmëria ndaj dritës Duke hapur syrin e tretë, mund ta gjeni veten pak më të ndjeshëm ndaj dritës dhe t’i shihni ngjyrat më të ndritshme. Ngjyrat e gjalla dhe ndërgjegjësimi për dritën mund të fillojnë papritur. Ato jo gjithmonë bëhen menjëherë të dukshme ose të padurueshme. Megjithatë, ndjeshmëria ndaj dritës shpesh sjell ndërgjegjësim të mëtejshëm për atë që po ndodh rreth jush.
  Kur fokusoheni thellë në syrin e tretë (si në meditim), mund të shfaqen dritat e syrit të tretë. Syri i tretë dhe marrëdhënia e tij me dritën është raportuar prej vitesh në shumë tradita në mbarë botën. Është i njohur gjerësisht në shumë forma në veprat artistike dhe fetare. Nëse studioni këto vepra, shpesh mund të shihni teksturën shkëlqyese në forma rrethore dhe yje të lehta që shfaqen nëpër re.
  Sytë tuaj do të ndryshojnë me kalimin e kohës dhe mund të ndjeni se nuk mund të merrni mjaftueshëm diell në lëkurën tuaj. Është normale.
  Kënaquni! Vetëm sigurohuni që të mos dëmtoni lëkurën tuaj.
 4. Ndjenja e ndryshimit gradual dhe të vazhdueshëm Më e rëndësishmja, nxitja e një syri të tretë të shëndetshëm ndryshon vazhdimisht perspektivën dhe personalitetin tuaj në jetë.
  Efekti i tij në ndryshimin e dobishëm është sepse ne e dëshirojmë atë dhe ndoshta e kërkojmë. Zakonisht mund ta shihni atë në mënyrën se si i trajtoni të tjerët. Mund të bëheni më tolerantë dhe më pak egoistë.
 5. Ndryshime fiziologjike

Nje ndër to është presioni i dhimbjes së kokës është më i fortë se presioni që përmendëm më parë, i cili ndodh midis vetullave tuaja.
Ndonjëherë, ky presion mund të fillojë pak. Mendoni si një sasi të vogël energjie që është e mbingarkuar. Dilni dhe bëni diçka që ju pëlqen si meditimi ose një shëtitje.
Presioni në kokë është një shenjë se syri shpirtëror po hapet, veçanërisht në qendër të ballit.

Është një tregues se epifiza e dikujt po zhvillohet me energji.