A jemi në prag të “star wars”/ Programi Sekret i Hapësirës Komplekse Ushtarako-Industriale

Ajo që shkruhej në librat ezoterikë dhe besohej nga parashikuesit duket se do të bëhet realitet. Bëhet fjalë për luftën ndëryjore apo star ëar, e cila ka avancuar dhe potencuar, shkruan NoVax Albania e cila nuk deklaron burimin e informacionit.

Statusi plotë

Programi Sekret Hapësinor i Kompleksit Ushtarak-Industrial (MIC-SSP / EDF, do të riemërohet Force Force, më vonë këtë vit) i operuar në orbitën afër Tokës dhe drejtohet nga Forcat Ajrore të SHBA, DIA, NRO dhe NSA. Eshte krijuar që në fillim që të shpaloset në një pikë, si një pjesëmarrje e kufizuar për të fshehur SSP të nivelit më të thellë, pra edhe ndarjen e thellë.

MIC-SSP e ka zanafillën brenda DIA. Ajo u zhvillua në mënyrë të veçantë dhe të bashkuar nga PSSP Detare.

“MIC-SSP është e përbërë nga grupe të ndryshme ushtarake dhe inteligjence që kanë nivele të ndryshme të njohurive për ET. Disa grupe mendojnë se janë vetëm katër ose pesë grupe që na vizitojnë. Disa nuk mendojnë se ndonjë ka qenë këtu për mijëra vjet. Bronzi i lartë i secilës degë ka njohuri themelore për 50+ grupe të tjera ET që na kanë vizituar. Këto njohuri kthehen në vitet 60 dhe ishin informacione standarde në konferencat atëherë për NATO-n dhe DOD-in, etj.

Personelit të nivelit të mesëm u është thënë se disa njerëz që kanë udhëtuar me kohë këtu nga e ardhmja jonë, tani duken si Gray. Kjo është për shkak të ndryshimeve evolucionare nga të jetuarit në tokë për mijëra vjet. Një nga narrativat e zbulimit të pjesshëm u krijua për t’u përqëndruar në këtë ide – domethënë që të gjitha ET-të me pamje njerëzore dhe gri duken nga linjat kohore konkurruese në të ardhmen tonë.

Të rriturit zakonisht dinë për një pjesë të ET-ve që janë tani këtu, por ata janë të urdhëruar të heshtin për këtë. Disa grupe të MIC-SSP besojnë se ne jemi të gjithë pasardhës të gjakut, në shkallë të ndryshme, të refugjatëve njerëzorë para-Atlantanas ET që ata i quajnë “para-Adamitëve”. Kjo është gjithashtu një veçori kryesore e sistemeve të besimit të grupeve të ndryshme Cabal, në nivele më të larta. Grupet e Cabal besojnë se ata kanë ndjeshëm më shumë gjak para-Adamit sesa të tjerët, dhe si rezultat formuan “linja të gjakut” mbretëror dhe kasta elitare.

Nëse dikush në radhët e MIC SSP bënte përparime të padëshiruara teknologjike ose informative, ata do të rrëzoheshin në heshtje – ashtu si ndodh këtu në nivelin tonë të mbulimit. Disa zona janë të lidhura me to si zona pa fluturime – kështu që ata nuk i shohin civilizimet e përparuara ET që ekzistojnë tashmë në sistemin tonë diellor.

Nëse dikush shikon diçka që nuk duhet ta ketë, dhe ideja se është “një nga e jona” nuk ngjitet, ata “do të zhdukeshin” ose do të emëroheshin përsëri. Cabal e dinte që nëse njerëzit në MIC-SSP me të vërtetë besonin se çfarë u thuhej ishte e vërteta dhe e vërteta e plotë, askush prej tyre nuk do të kundërshtonte një skenar të kufizuar. Ata mund të dilnin përpara dhe të luftonin fuqishëm kundër çdo pikëpamjeje alternative të realitetit, sepse besonin në zemrën dhe shpirtin e tyre se u ishte dhënë e vërteta e plotë dhe e plotë.

MICSSP është thënë se ne nuk mund të udhëtojmë jashtë sistemit tonë diellor. Kjo është për shkak të kushteve gravitacionale dhe energjike në kufirin e heliosferës sonë që e bëjnë të pamundur çdo arratisje me teknologjinë e tyre aktuale. NASA tashmë ka zbuluar anomalitë gravitacionale me sondat tona të thella të hapësirës Pioneer, ndërsa ata udhëtojnë më afër kufirit të sistemit tonë diellor, duke vendosur fazën e këtij njoftimi.

Po ashtu, njerëzve të MIC u thuhet se nuk ka nevojë që ne të shkojmë diku tjetër, pasi tashmë jemi të rrethuar nga një “siklet i pasurive” përtej ëndrrave tona më të egra. Ka shumë gërmadha mbresëlënëse inteligjente parahistorike për të eksploruar këtu – nga ato që ata i quajnë Progenitorët. Më e vjetra nga këto rrënoja daton më shumë se 1.8 miliardë vjet. Shumica e anëtarëve të tyre besojnë se çdo ET ka kohë që ka ardhur dhe është larguar nga sistemi ynë diellor. Përjashtimi i vetëm është udhëtarët nga koha e së ardhmes së Tokës, të cilët janë rikthyer dhe na vizituan.

Ato kanë skuadrone TR-3B të cilat veprojnë jashtë Zonës 51, MacDill AFB nga Komanda e Operacioneve Speciale të USAF-it, një port hapësinor në Diego Garcia dhe një port hapësinor në një strukturë kryesore R&D në Antarktidë. Ky është një objekt i mëparshëm nazist që u zgjerua nga Shtetet e Bashkuara. Zvarranikët Draco punojnë së bashku me njerëzit në nivelet më të ulëta, të panjohura për ata që punojnë në nivelet e sipërme.