A do dal Polonia nga BE/ Gjykata Kushtetuese e Polonisë, vendos se traktatet e vendimet e gjykatave të BE-së, nuk mund të jenë mbi ligjet e Polonisë

Gjykata Kushtetuese e Polonisë ka vendosur se traktatet dhe vendimet e gjykatave të BE-së, nuk mund të jenë mbi ligjet e Polonisë. Ky është lajmi më i mirë i vitit 2021! Polonia po i tregon botës së globalizuar se kombet ende ekzistojnë dhe ata aspirojnë për sovranitet!

Vendimi ka ngjallur hutim dhe nervozizëm në KE. Tani, përveç propagandës globaliste, kundër “diktaturës” polake, do të përdoren edhe sanksionet ekonomike, shkruajnë analistet.

Por parashikimi është që sanksionet e BE thjesht do të nxisin Poloninë të thërrasë më shpejt një referendum për daljen nga kjo organizatë.
Gjasat janë që shembulli i Polonisë të ndiqet edhe nga Hungaria e Çekia, pse jo edhe Italia.