“A bën Ramushi punë shtëpie?” Anita Haradinaj zbulon anën e panjohur të bashkëshortit

Ramush Haradinaj është një figurë e dashur për shumë shqiptarë në Kosovë dhe Shqipëri. Daljet e tij mediatike janë më së shumti në lidhje me politikën, e rrjedhimisht, pak dihet për jetën personale të ish-kryeministrit të Kosovës. 
“A bën Ramushi punë shtëpie?” Anita Haradinaj zbulon anën e panjohur të bashkëshortit

Ramush Haradinaj është një figurë e dashur për shumë shqiptarë në Kosovë dhe Shqipëri. Daljet e tij mediatike janë më së shumti në lidhje me politikën, e rrjedhimisht, pak dihet për jetën personale të ish-kryeministrit të Kosovës. 
Disa kuriozitete na i ka shuar mbrëmjen e sotme bashkëshortja e tij Anita Haradinaj, e cila ishte e ftuar “Në Kurthin e Piter Pan” në Tv Klan.

Jordan: Babi im kur vjen vonë në shtëpi, mami i thotë: Ku ishe o burrë, po ti çfarë i thua Ramushit?

 Anita: Po pse erdhe o burrë i dheut, se na hape telashe!


Jordan: A bën xhaxhi Ramushi ndonjë punë në shtëpi?

Anita: Ramushi nuk bën punë në shtëpi.