A bëhet xheloz partneri kur ajo interviston futbollistët? Ja si përgjigjet Cindy Marina

Në puntatën e radhës të emisionit “Në kurthin e Piter Pan”, e ftuar ishte modelja dhe moderatorja Cindy Marina. E vendosur përballë pyetjeve ngacmuese të fëmijëve, Cindy na foli edhe për raportin midi...
A bëhet xheloz partneri kur ajo interviston futbollistët? Ja si përgjigjet Cindy Marina
Foto: A bëhet xheloz partneri kur ajo interviston futbollistët? Ja si përgjigjet Cindy Marina

Në puntatën e radhës të emisionit “Në kurthin e Piter Pan”, e ftuar ishte modelja dhe moderatorja Cindy Marina.

E vendosur përballë pyetjeve ngacmuese të fëmijëve, Cindy na foli edhe për raportin midis punës si gazetare sportive dhe marrëdhënien me Genarin.

Ajo tha se partneri nuk bëhej xheloz gjatë intervistave me futbollistët, por përkundrazi, ishte mbështetja e saj më e madhe, ku shpesh herë, edhe i jep një dorë.

“Në fakt s’e kam pyetur kurrë, por ai nuk mërzitet. S’ma ka shprehur shumë xhelozinë, sepse është edhe bashkëpunëtori im. Madje dhe i kërkoj ndihmë për pyetjet që t’i bëj të intervistuarve dhe futbollistëve”, tregoi ajo.