8 Gushti ‘datë e shenjtë’/ A po evolon njerëzimi pësmes energjisë kozmike?

Sot në fakt është një ditë jo si gjithë të tjerat për energjinë kozmike, e veçanërisht për njerëzimn. Sot portat e energjisë kozmike janë të hapura. Sipas ekspertëve të energjisë kozmike dhe fizikës kuantike data 8 e cdo muaji të 8 të cdo viti është një portal që buron energjia kozmike ndryshe nga cdo ditë e vitit.

Çdo vit, në ditën e 8-të të muajit të 8-të të vitit (8 gusht), bëhet një shtrirje kozmike e quajtur “Porta e Luanëve”. Porta e Luanit është një kohë e rritur e energjisë kozmike, që rrjedh ndërmjet sferave fizike dhe shpirtërore.

Quhet Porta e Luanit, sepse ndodh në shenjën astrologjike të Leo (Luanit). Leoni si një Shenjë e Zodiakut, është i lidhur me qendrën e zemrës dhe përfaqëson shprehjen e individualizuar të Hyjnores.

Kjo portë shënohet nga një shtrirje midis Tokës, Yllit Sirius dhe Qendrës Galaktike.

Ylli Sirius rreshtohet drejtpërdrejt me piramidat e Gizës, dhe nga këndvështrimi ynë në Tokë duket se Sirius (ylli më i ndritshëm që ne mund të shohim) i afrohet Tokës.

Kur ndodh kjo shtrirje, ekziston një dritë e fortë që zgjon ADN-në, aktivizon fushën e energjisë njerëzore dhe transmeton frekuenca të larta vibruese dhe kode zgjimi.

Kodet e lehta të ngjitjes, zotërimit dhe evolucionit nga Sirius derdhen edhe drejt Tokës, duke përafruar një tjetër nivel aktivizimi dhe mundësi për përparim në rrugën e ngjitjes.

Porta Lions krijon një periudhë të jashtëzakonshme të ngjitjes së përshpejtuar… Këtë vit, është e mbingarkuar./ Apel.Media