4 ditë “offline”. Qytetarët s’marrin dot shërbim, kërkojnë hapjen e sporteleve fizike

Për të katërtën ditë me radhë, qytetarët shqiptarë nuk po marrin më shumë se 1200 shërbime publike, të cilat ofrohen vetëm nga portali qeveritar e-Albania. – – – A2 CNN është një kanal informativ në një partneritet ekskluziv me CNN, me seli dhe qendër kryesore të prodhimit në Tiranë.