38 Fluturimet e konfirmuara për datën 02.08.2020 ⠀⠀

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Diele janë:⠀

✈️Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Albawings – Tiranë – Firence dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Gjenova dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Bruksel dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim

✈️Albawings – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim

✈️Eurowings – Tiranë – Keln dhe kthim

✈️Albawings – Tiranë- Venecia dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Karlsruhe dhe kthim

✈️Albawings – Tiranë – Perugia dhe kthim

✈️Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

✈️EasyJet – Tiranë – Gatwick dhe kthim

✈️LOT – Katowice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

✈️Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Vjenë dhe kthim

✈️Jonika – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

✈️Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim

✈️Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim

✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Stansted dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

✈️Belavia – Minsk – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

✈️LOT – Gdansk – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

✈️Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim

✈️TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀⠀

Tirana International Airport⠀⠀