Në 2020 Apple rikthen touch

Në 2020 Apple rikthen inovacionin e një skaneri të integruar nën ekran krahas Face ID e cila mundwson hapjen e  ekranit touch, nga shenjat e gishtave. Sipas raportimeve që vinë nga Cupertino, kompania...

Në 2020 Apple rikthen inovacionin e një skaneri të integruar nën ekran krahas Face ID e cila mundwson hapjen e  ekranit touch, nga shenjat e gishtave.

Sipas raportimeve që vinë nga Cupertino, kompania ka filluar seriozisht të mendojë implementimin e një skaneri të shenjave të gishtërinjve.

Një patentë aplikuar në Maj të 2018-ës nga Apple tregon një orë inteligjente Apple Watch, me skaner të shenjave në ekran. Gjithashtu Apple ka zhvendosur antenat për konektivitet të dhënash dhe GPS,  në rripin e orës për t’a bërë orën më elegante dhe estetike.

Kjo teknologji mund të integrohet në iPhone që nga viti i ardhshëm me një Touch ID, nën ekran./old.apel.media