200 marinsa amerikanë shkojnë në Kosovë. Grupi terrorist do merrte peng pelegrinët në kishë

Sulmuesit serbë kanë dashur që të marrin peng pelegrinët në kishë dhe mbrëmë vonë në Kosovë kanë zbarkuar 200 marinsa amerikanë me pajisje të sofistikuara.

Sipas tij ky grup i strukturuar kriminal ka disa vite që vepron në veri të vendit, stërvitur i menaxhuar dhe koordinuar nga shërbimet sekrete serbe dhe të ndihmuar edhe nga ekspertë rusë. Ka edhe grupe të tjera që janë identifikuar. Vitet e fundit këto grupe janë ndihmuar edhe nga kisha serbe.

“Sulmi nga ndodhur në fshatin Banjskë, grupi sulmues ka vendosur dy automjete në rrugë duke bllokuar rrugën dhe pas dy kamionëve kanë vendosur mjet të blinduar. dhe kur patrulla ka marrë sinjal që është bllokuar rruga, policia ka shkuar me në patrullë pastaj tjetra dhe kur ka shkuar patrulla e parë grupi kriminal ka qëlluar në drejtim të policisë së Kosovës. Pastaj kanë ardhur dy patrulla të tjera në ndihmë. Janë përballur me shkëmbim të ashpër të të gjitha kalibreve, snajper, mitraloz. Pas tërheqjes së trupave kanë ardhur në ndihmë forcat speciale”,-tha gazetari Tomorr Avdia.