Berati, një romancë dashurie

Berati mbetet ndër qytetet më të bukur turistik në Shqipëri. Nën mbrojtien e UNESKOS, qyteti tashmë është standartizuar për nga niveli i shërbimeve. Një nga ekspertet më të mira të Turizmit në vend Fl...

Berati mbetet ndër qytetet më të bukur turistik në Shqipëri.

Nën mbrojtien e UNESKOS, qyteti tashmë është standartizuar për nga niveli i shërbimeve. Një nga ekspertet më të mira të Turizmit në vend Flora Xhemani Baba, e cila njihet për udhëtimet e saj të shpeshta nëpër Shqipëri, ka sjell pak nga aroma e kulinarisë dhe Shërbimeve hoteliere në zonat muzeale të Beratit, me një kolazh fotosh.

Berati nuk është vetëm qendër e turizmit dhe historisë së Shqipërisë, por edhe e letërsisë dhe pikturës. Qyteti njihet për ruajtien e një prej kolanave më të çmuara shqiptare e ndërkombëtare, siç është Kodikët e Purpurt.