15 nuancat e palltove që duhet të blini të paktën një herë në jetën tuaj

Pallto-ja është veshja më klasike e dimrit, e cila njëkohësisht të mban edhe shumë ngrohtë. Modelet dhe ngjyrat kanë qenë të pafundme për vitin 2019, por ajo që mund të vëmë re është se po shikohen më së shumti palltot e gjata poshtë gjurit.

Palltot me nuancat e kafes janë preferuar shumë këto vit. Ndërkohë që ajo e cila ngelet në modë gjithmonë është palltoja me ngjyrë të zezë. Për ato që duan të bien në sy, por edhe të eksperimentojnë me ngjyrat, po iu paraqesim disa opsione me 15 nuancat më të pëlqyera të palltove. Për më tepër shfletoni galerinë e mëposhtme./apel.media