14 Maji/ Berisha mbledh Kryesinë sot

Kryetari demokrat Sali Berisha do të mbledhë sot Kryesinë. Mbledhja do të zhvillohet në selinë blu në orën 12:00. Mësohet se fokusi i diskutimit do të jetë rezultati i zgjedhjeve lokale të 14 majit. S...
14 Maji/ Berisha mbledh Kryesinë sot
Foto: 14 Maji/ Berisha mbledh Kryesinë sot

Kryetari demokrat Sali Berisha do të mbledhë sot Kryesinë. Mbledhja do të zhvillohet në selinë blu në orën 12:00.

Mësohet se fokusi i diskutimit do të jetë rezultati i zgjedhjeve lokale të 14 majit.

Si rend dite është njoftuar tema “Maskarada zgjedhore e 14 Majit, problematikat e hasura para, gjatë dhe pas procesit”.